Суп з кімчхи є ідеальним в разі, коли з ранку тебе мучить важке похмілля, він
як хороший наваристий борщ або солянка. Кимчхи - блюдо корейської кухні, що
представляє собою гостро приправлені квашені овочі, в першу чергу, пекінську
капусту. Якщо вам потрібний інший суп от похмелья рецепт - завітайте на наш сайт, там ви можете знайти безліч цікавих та смачних кулінарних шедеврів.
Для його приготування нам знадобиться:
Кимчхи - 100 гр
Свиняча грудинка - 300 гр
Зелена цибуля - за смаком
Паста з ферментованого червоного перцю - 1 ст.ложка
Цукор - 1 чайна ложка
Гриби - 100 гр.
Селера - 1 держак
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Сушена риба - ми взяли анчоус (опціонально)
19.01.2019
Гавриленко Роман Валентинович, адвокат |
|
Коновалов Микола Анатолійович, юрист |
Смірнова Ірина Сергіївна, адвокат |
Інші новини