Хмельниччина правова

У наступний парламент, окрім Богословської, рветься її чоловік

24Вітаю мешканців Кам'янець-Подільського, пише в своєму блозі на "Українській правді" журналіст Сергій Лещенко. Мало хто з них знає, але за їх округом балотується до парламенту чоловік Інни Богословської. Його прізвище Володимир Мельниченко.

В тому, що чоловік Богословської вирішив піти в депутати, немає нічого особливого. Просто дивно – робота, начебто, не дуже оплачувана та не дуже цікава, адже Богословська її регулярно прогулює – але щось людей туди тягне...

Кандидат у нардепи Бондар: на злодієві й шапка горить

23У четверг, 6 вересня приблизно з одним інтервалом часу мережу Інтернет облетіла звістка про те, що начебто з подачі голови Хмельницької обласної ради і кандидата у народні депутати Миколи Дерикота на 191 виборчому окрузі з центром у Старокостянтинові відбуваються дивні речі. Мовляв, представнику від влади нічого робити, ніж фабрикувати неправдиві звинувачення та залякувати виборців.

Хмельниччина: засідання ОВК на межі фолу

vОдна із семи окружних виборчих комісії на Хмельниччині так і не вписалися у відведений законом триденний термін для початку роботи після створення їх ЦВК. Решта окружних комісій провела перші засідання на межі фолу (три ОВК провели перші зібрання лише з другої спроби – ВО № 190, ВО № 191 та ВО № 193), з великими труднощами забезпечивши кворум. Адже від шести до восьми членів кожної з комісій мешкають не те що за межами одномандатних виборчих округів, де працюють їхні комісії, а взагалі за межами області. А представники партії «Руський блок» Акулови із АР Крим відкривають список членів трьох окружних комісій Хмельниччини.

Партія поляків, або політичні амбіції за чужий рахунок.

kosteckiКожна свідома людина з активною життєвою позицією намагається реалізувати себе у суспільстві через різноманітні громадські організації, об'єднання та політичні партії. Коли метою є служіння людям – це справа благородна та почесна. На жаль, і тут трапляються пройдисвіти, бажаючі заробити на інших.

Лідер громадського об'єднання Спілки поляків України Станіслав Костецький розгорнув свою роботу у сфері захисту прав представників національних меншин, аби зберегти та відродити самобутність польської культури в Україні. Ніби то благородна справа! 

Сергій Білошицький: “Вибори цього року, скоріш за все, збільшать представництво Хмельниччини у парламенті”

bilosНезаангажованим поглядом на початок виборчої кампанії і прогнозом із представником громадянської мережі ОПОРА ділиться 42-літній професор кафедри філософії і політології Хмельницького національного університету Сергій Білошицький, кандидат історичних наук, доцент.

Розвиток Поділля ціною виборчих технологій

grechkaВ Інтернет-пошукачі "Гугл" на запит "розвиток Поділля" викидається асоціативний ряд відповідей, що пов'язані з молодою газетою. Однойменне видання працює на Хмельниччині із зими цього року, а з настанням спекотного виборчого літа взялося обслуговувати майбутнього кандидата у народні депутати, колишнього улюбленця президента Ющенка Віктора Бондаря. Заїжджий гастролер, яким є згаданий пан Бондар, першим ділом створив розгалужену мережу дочірніх структур на підставних осіб. Працюють вони злагоджено і мають конкретну ціль — провести його до парламенту, незважаючи на штучну прописку до подільської землі.

Нецензурна лайка помножена на політичну провокацію

viborНа 188 виборчу окрузі раптово спалахнула пожежна ситуація. Кандидат у депутати Верховної Ради України, директор об'єднання ПП "Аграрна компанія 2004" та ПП "Агропром" Сергій Лабазюк під час святкування Дня Волочиська вдався до нецензурної лексики щодо журналіста 33 каналу Ігоря Мельниченка. Майбутній володар депутатського мандата вилаяв телевізійника за два відра щебеню, узятого на відрізку дороги Волочиськ-Зайчики.

Влада проти дітей

detsadАзаров анонсував вирішення проблеми дитсадків в Україні. Тільки-от виявилось, що вирішення офісно-комфортних проблем влади йде випереджаючими темпами: третина мільярда на чиновників проти чверті мільярда на дітей.

15 серпня на засіданні уряди прем'єр-міністр Микола Азарова пообіцяв, що черги до дитсадків зникнуть уже у 2013 році, тобто наступного року після парламентських виборів.

189-й виборчий округ: ба, дивіться хто прийшов!

198Завершився важливий етап парламентської виборчої кампанії. 13 серпня Центральна виборча комісія закінчила процедуру реєстрації кандидатів у народні депутати як за партійними списками, так і в одномандатних виборчих округах. Отже, перед початком активної фази кампанії, пов'язаної з її агітаційним періодом, спробуємо подивитися неупередженим поглядом, хто ж власне цього разу вирішив поборотися за депутатський мандат у 189 одномандатному виборчому окрузі.

Чому я йду на вибори?

lukВідповідь на це запитання в кожного, хто налаштувався балотуватися до Верховної Ради, своя. Хтось прагне працювати на суспільство, а хтось — виключно на себе. І ті, хто прагне особистих вигод, демонструють це так зухвало й відверто, що народ, не заморочуючись на персоналіях, мотивацію учасників виборчих перегонів узагальнює гамузом: «Рвуться до корита».

Якби не Партія регіонів…

prРозрекламований на Хмельниччині громадський форум "За чесні вибори, за Партію регіонів" відбувся. На жаль, нічого нового партія влади так і не запропонувала виборцям. Крім пафосно-совкового настрою, який панував зі сцени регіоналів. Команда губернатора Василя Ядухи підібрала для прямої мови, можливо, хороших фахівців своєї галузі, але нікудишніх політичних гуру. Партія регіонів як гідрометцентр

Як кандидат у нардепи на Хмельниччині “вкрав” урядову ініціативу

kolishakЗавоювати прихильність виборців — золоте правило, з яким у маси йде пересічний кандидат у народні депутати України. В умовах мажоритарної системи потенційний слуга народу повинен так захопити/підкупити голосувальника, аби той завтра на виборчій дільниці не підвів з "пташкою" у визначеній клітинці. До прикладу, у Хмельницькій області з'явився кандидат, який за бюджетні кошти з відповідною програмою уряду Азарова, дотуватиме свій округ. Розроблена схема, аля великого комбінатора Остапа Бендера, дасть можливість через приватну громадську організацію налагодити поставку... цифрових телетюнерів.

Псевдомусульманський убивця

Напочатку липня у місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області сталося резонансне вбивство, котре викликало у пересічних громадян цілу хвилю обговорень та пересудів. І справа не лише у тому, що життя позбавили молодого 18-річного хлопчину Павла Теплюка, перед яким лише відкривалися життєві шляхи, а й у особі вбивці – 38-річному Сергію Макоцею. Деталі звірячого вбивства, описані у ЗМІ, змушують задуматись – а чи є щось людське у злочинця, хто він і чому це вчинив. 

Топ-10 загроз для України

czУкраїнці найбільшими загрозами для країни вважають ріст безробіття (назвали 44% респондентів), економічний занепад країни (41%), свавілля влади (25%), деградація населення (20%) та погіршення медичного забезпечення (20%).

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного в липні Соціологічною групою «Рейтинг», інформує УНІАН

За результатами опитування, далі у рейтингу загроз: екологічні катастрофи (17%), ріст злочинності (16%), знецінення гривні (15%), розкол країни (13%), можлива втрата Незалежності (11%) та масова міграція українців за кордон (10%).

Благодійники за розрахунком: подружжя Герег “засіває” дарами Київщину та Хмельниччину

geregaБез сумнів, що прийдешня виборча кампанія в Україні — це боротьба не за життя, а на смерть, у прямому і переносному розуміннях. На орбіту виходять "нові обличчя", що готові позмагатися на вправність зі "старими" технологічними методами. Не виняток у цьому Хмельниччина, де активно, ще до початку офіційного старту виборів, розгорнув бурхливу спонсорську кампанію відомий в Україні бізнесмен. Знайомтеся: головний спонсор Євро-2012, власник мережі гіпермаркетів "Епіцентр" і, нарешті, небідний українець (2010 року потрапив до рейтингу 200 найбагатших людей України зі статками майже 400 млн. дол.) Олександр Герега.

Герега “засіває” округ каретами швидкої допомоги

0208На Хмельниччині ймовірний кандидат у народні депутати, власник будівельної мережі гіпермаркетів "Епіцентр" Олександр Герега роздає громаді нові карети швидкої допомоги.

Про це повідомляється у "джинсовій" публікації "Герега – за розвиток медицини", розміщеній в обласній газеті "Подільські вісті" №№ 111-112 від 2 серпня ц.р.

Зокрема, у матеріалі, який подається без плашки "реклама", зазначається, що за два місяці цього року (червень-липень) Городоцький район одержав чотири "швидких" "від шанованого в краї земляка та патріота своєї держави Олександра Гереги".

Партія регіонів іде у ва-банк, використовуючи суди

regУ сучасній Україні судова система останнім часом скочується до карикатурного рівня, залишаючи багато питань без відповідей. Тлумачі закону, доля яких залежить від примхи однієї людини — президента України — змушені виносити подекуди такі карколомні рішення, після яких складається враження, що живемо у королівстві кривих дзеркал. Ось, наприклад, вердикт хмельницького судді Д.Приступи від 20 липня у справі проти Хмельницької міської ради до секретаря Валерія Лескова, побив усі рекорди. Феміда поставила під сумнів займану ним посаду секретаря ради, починаючи з 2010 року, чим відкрила дорогу для паралічу усієї міської ради. Замовниками виступили двоє депутатів Хмельницької міської ради від... фракції Партії регіонів.

Феодалізм на Хмельниччині: чому голову РДА покриває губернатор?

gorУ державі, де діє верховенство права та забезпечуються права не тільки привілейованої касти, а й рядових громадян, історія про феодала з влади, який не проти розділити державної земельки між наближеними родинами, давно стала би надбанням для слідчих органів. Адже чиновнику, якому відверто начхати на 620 містян, котрі стоять на черзі будівництва індивідуального житла, — особистий принцип "розділяй і володарюй" затьмарює розум.

Київський оболонівець “перехрестився” у хмельничанина задля виборів?

obolonНещодавно вулицями Хмельницького замайоріли зелені сіті-лайти з портретом президента корпорації "Оболонь" Олександра Слободяна. Суть "німого" зображення підсилює гасло, що має діяти на підсвідомість місцевих мешканців: "Хмельничанин, який створив національну корпорацію "Оболонь". Креативно, але...

Як депутати Хмельницької облради “бажали” картку свого сусіда (ФОТО)

dep 1Ганебне явище "кнопкодавство" впевнено входить у життя провінційних слуг народу. Те, що у Верховній Раді журналістами піддається остракізму та сарказму, досить продуктивно використовується депутатами місцевих рад, зокрема, Хмельницької обласної ради. Ні на йоту не соромлячись, щосесії дорослі дядьки бавляться, наче діти, натискаючи за себе і за того хлопця кнопки на системі голосування "Віче".

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Языковая школа- английский язык курсы для бизнеса и туризма

гарантийный сервис https://www.11a.kiev.ua/ceny-na-pokrasku-avto-kiev/

Balea купить

бюро нотариальных переводов в Киеве

Просування сайту, від малого до великого. раскрутка-сайтов.com .Просування інтернет магазинів, та сайтів послуг. Порфтолио та виконані кейси по ссилці.

https://pereklad.ua/

Останні коментарі:

 
  • Кандидат у нардепи Герега роздає морозиво, дарує авто і запрошує олімпійських чемпіонів
    ДУНАЇВЦІ
    Киянин ,а чому ти не пишеш про те ,як Мирослав Мусій порізав цукровий завод на Франківщині.

    Детальніше...

     
  • Кандидат у нардепи Герега роздає морозиво, дарує авто і запрошує олімпійських чемпіонів
    Подолянин
    ТОВ Епіцентр найбільший платник податків в Україні.24 тисячі людей мають робочі місця.Герега свій ...

    Детальніше...

     
  • Кандидат у нардепи Бондар: на злодієві й шапка горить
    Олег
    Президент тоже людит Весту. Видимо тоже коррупционео :) ...

    Детальніше...

     
  • Вибори-2012: Лабазюк схуд на 5 кілограмів та веде “польовий щоденник кандидата”
    Петро
    Зря похудел.. Надо срочно вес набрать, что бы всех пиж..ить в тяжелом вес

    Детальніше...

     
  • Хмельниччина: засідання ОВК на межі фолу
    Наталія Шмурікова
    Все вірно, Леся Іванівна Маланчак з"явилася лише на третьому засіданні ОВК. А це стаття про перші ...

    Детальніше...