Хмельниччина правова

Нецензурна лайка помножена на політичну провокацію

viborНа 188 виборчу окрузі раптово спалахнула пожежна ситуація. Кандидат у депутати Верховної Ради України, директор об'єднання ПП "Аграрна компанія 2004" та ПП "Агропром" Сергій Лабазюк під час святкування Дня Волочиська вдався до нецензурної лексики щодо журналіста 33 каналу Ігоря Мельниченка. Майбутній володар депутатського мандата вилаяв телевізійника за два відра щебеню, узятого на відрізку дороги Волочиськ-Зайчики.

На сьогоднішній прес-конференції пан Лабазюк розібрав інцидент на молекули, наголосивши на політичній провокації. "Наразі ми перебуваємо у виборчому часі. На жаль, мої політичні опоненти не займаються реальними справами, а виливають бруд на мене... Я був не готовий до тих провокацій, що розпочалися. В той день, коли це сталося, я був на позитивних емоціях тому що, День незалежності, День мого рідного міста, ми обходили ярмарку сільських рад. І коли до мене підійшла одна людина і попросила прокоментувати крадіжку двох відер щебеню, начебто державного... Звичайно, перехід з одних емоцій на другі, я десь повів себе емоційно і, можливо, щось не так сказав", — зазначив він.

За переконанням кандидата у нардепи, на Хмельниччині працюють завезені зі столиці люди, діяльність яких направлена на знищення конкурентів. "Я поважаю журналістів і готовий ними співпрацювати. Але ніхто подібними провокаціями не змусить мене знятися з виборів. Я робив і робитиме добрі справи", — зазначив С.Лабазюк.

vibor 1

Він зауважив, що під його добрими справами підписалося понад 28 тисяч виборців, котрі зголосилися його підтримати на цих парламентських виборах.

Крім того, кандидат представив власну передвиборчу програму, в якій планує відстоювати інтереси громади у фінансуванні молодіжних та дитячих спортивних гуртків, відновленні та будівництві спортивних споруд. Також боротиметься за запровадження мораторію на закриття шкіл; забезпечення податкових пільг для підприємців, які створили більше 20 робочих місць; наданні дотацій для підприємств, де працює понад 20% молоді; оновленні управлінського апарату, судової системи та правоохоронних органів; забезпеченні безкоштовного надання медичних послуг європейського рівня, прийнятті програми державного медичного страхування для малозабезпечених верств населення тощо.

Коментарі   

 
#2 оператор 28.08.2012, 18:30
Те, що Віталя пише, писати треба не так розхлябано. Якщо так буде продовжувати портити хороші теми - буде пижжений
 
 
#1 режисер 28.08.2012, 14:53
автору статті: будьте обережні, а то не так напишете - будете пижженні.
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Інші новини

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Останні коментарі:

 
  • Чому я йду на вибори?
    Гера
    Не зовсім зрозуміло до кого ж приєднається пані Кабачинська в майбутній ВРУ у разі обрання, чи ...

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    Гера
    У Києві санстанція водопроводною водою навіть посуд не рекомендує мити, не те що пити.

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    Оля
    Доречі скільки не їздила по Україні, в Хмельницькому вода в крані одна з найкращих.

    Детальніше...

     
  • Чому я йду на вибори?
    Net mar
    Действительно каждый должен заниматся своим делом, журналист писать, политик отстаивать интересы ...

    Детальніше...

     
  • Чому я йду на вибори?
    Тарас
    У цьому і є велика проблема, що влада йде на вибори монолітно, а опозиціонерами себе проголошують всі ...

    Детальніше...