Хмельниччина правова

Київський оболонівець “перехрестився” у хмельничанина задля виборів?

obolonНещодавно вулицями Хмельницького замайоріли зелені сіті-лайти з портретом президента корпорації "Оболонь" Олександра Слободяна. Суть "німого" зображення підсилює гасло, що має діяти на підсвідомість місцевих мешканців: "Хмельничанин, який створив національну корпорацію "Оболонь". Креативно, але...

Тривалий час Олександр В'ячеславович веде кулуарні перемовини з Хмельницькою облдержадміністрацією на предмет виборчого тоталізатора. Мовляв, до цього часу у регіоналів немає виграшної "конячки", яку можна було б пустити на вибори по хмельницькій мажоритарці (округ №187). Зробіть ставку на мене, не молодого, але кар'єрного підприємця, інвестора, який тримає у Красилові Хмельницької області підрозділ корпорації "Оболонь", де розливають мінеральну воду та "Живчик". До слова, корінні зв'язки з Хмельниччиною у пана Слободяна обриваються на селі Іванківці Городоцького району, де минулого його дитинство. Що стосується прив'язки до самого обласного центру — Хмельницький, то у його біографії повністю білі плями. Значить місцевих мешканців дурять?

obolon 1

Цілком ймовірно, що на кін поставлене респектабельне майбутнє кандидата-мажоритарника. Адже "вихід у люди" Олександра Слободяна у часі співпав з об'єднанням ющенківської сили "Наша Україна" з Українською народною партією та Конгресом українських націоналістів. Окремі політологи схиляються до думки, що такий симбіоз на руку Партії регіонів саме на Західній Україні, та слугуватиме губкою, що всмоктує в себе опозиційно налаштований електорат. Якщо вірити цим припущенням, то київський пивовар Слободян (з 1999 року - заступник голови Української народної партії Юрія Костенка) вписується у портрет незалежного кандидата від влади по хмельницькій мажоритарці. Тим паче, що такий тренд, з огляду на політичну кон'юнктуру, надто актуальний.

Віталій Тараненко.

Коментарі   

 
#1 Олег 02.08.2012, 11:44
Тараненко перед тим як писати маячню подивився б голосування Слободяна в теперешній Зраді. За, опозиційні, до влади законопроекти. Ти, як завжди, ніяк.
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Інші новини

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Останні коментарі:

 
  • Вибори-2012: Коліщак узяв в поміч технічного кандидата
    виборець
    програє коліщак, його фішка - програвати

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    слово
    опозиція висунула нашого Лукашука кандидатом, вашого Симчишина не висунули. це тільки підтверджує ...

    Детальніше...

     
  • Вибори-2012: Коліщак узяв в поміч технічного кандидата
    Іван
    А хіба він йому конкурент?

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    Петро
    він усіх помагає. Во во, він усіх помагає-намахує. Правде Я особисто знайомився з повною інформацією ...

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    правда
    ви всі брехуни, наслухалися брехні Симчишина і вірите. Олег Григорович - єдиний кандидат від опозиції ...

    Детальніше...