Хмельниччина правова

На Томенкові піаряться регіональні вожді

На Томенкові піаряться регіональні вождіВіце-спікер і водночас заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Микола Томенко, напевно, гадки не мав, що його візит до Хмельницького викличе нечуваний резонанс. Популяризуючи українську книгу, він зі своїм фондом "Рідна країна" привіз для навчальних закладів Хмельниччини кращі доробки художньої української класики. Здавалося б, що на цьому інформаційний привід для більшості мас-медіа краю вичерпується. Але, якщо робити похибку на те, що 2012 рік є виборчим, то персона Миколи Томенка є чудовим знаряддям вибитися у люди з мандатом нардепа для деяких політиків обласного ґатунку.

Про реформи, як про небіжчика: добре або нічого

Про реформи, як про небіжчика: добре або нічогоМаховик реформ, який запустив Віктор Янукович, прийшовши на Банкову, має стати червоною ниткою всіх кандидатів від влади, котрі цьогоріч балотуватимуться до Верховної Ради. Хочуть вони цього чи не хочуть, але дистанціюватися від цієї злободенної теми буде важко, оскільки партія влади досить принципово намагається втовкмачити у пересічні голови громадян неабияку реформаторську дієвість та користь від оптимізації мережі соціальної сфери.

Азартних українців прирівняли до алкоголіків і наркоманів

Азартних українців прирівняли до алкоголіків і наркоманівВерховна Рада прийняла закон щодо обмеження цивільної дієздатності осіб, що зловживають азартними іграми.

Даним законом однією з підстав обмеження дієздатності фізичної особи визнане зловживання азартними іграми, внаслідок якого особа ставить свою родину, а також інших осіб, яких вона за законом повинна утримувати, у важке матеріальне становище.

Ноу-хау від Партії регіонів: оптимізовуючи медзаклади, нарощуємо партійні офіси

У багатообіцяючому трактаті "Україна для людей" кандидата у президенти Віктора Януковича чи не центральне місце посідає тема охорони здоров'я. Майбутній глава держави так поспішав сподобатися виборцю, що "поцупив" з Конституції України давно недіючу статтю – безкоштовна медична допомога всім верствам населення. Однак сіль не в цьому. Віктор Федорович наголосив, що всілякими методами підтримуватиме вітчизняну фармацевтику та зробить доступні ціни на ліки. Якщо перевести на доступне розуміння, то ідея Януковича має реалізовуватися приблизно так: українська влада визначає щось на кшталт "податкових канікул" для виробників медичних препаратів та імпортерів, а представники білих халатів, відповідно, змінюють цінники в аптечних закладах у бік зменшення.

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Останні коментарі:

 
  • Голова Летичівської РДА жив за рахунок дружини і катався на снігоболотоході
    Вася
    Викручуються, бідненькі. Сукупний дохід 22 тисячі, а витрати - під 70 тисяч. Напевне позичають ...

    Детальніше...

     
  • Як мера Хмельницького пошили в дурні
    8888
    На території КП "Спецбудмеханіз ація" в барі Гном - процвітає гральний бізнес. Сам директор КП ...

    Детальніше...

     
  • Пільгові кредити на житло довжиною… у вічність
    Richard Anderson
    Едмондс позики фірма є компанією, яка знаходиться тут, щоб допомогти вам покласти край ваші фінансові ...

    Детальніше...

     
  • Вибори-2012: Коліщак узяв в поміч технічного кандидата
    ВИТЯ
    Коліщак бидло і злодій, таких, разом з "33" каналом садити треба...

    Детальніше...

     
  • Наслідки прийняття Закону України "Про громадські об'єднання"
    Валерій
    Новий закон про ГО знищуе всеукраїнські ГО, структура яких грунтується на осередках, які є юридичними ...

    Детальніше...