Хмельниччина правова

Напередодні парламентських виборів потенційні кандидати-мажоритарники Хмельницької області згадали про виборців

Напередодні парламентських виборів потенційні кандидати-мажоритарники Хмельницької області згадали про виборців. Троє ймовірних кандидатів, котрі є нині депутатами Хмельницької облради, під час сесії озвучили проблемні питання своєї громади у формі депутатських запитів і звернень.

Зокрема, регіонал Віталій Олуйко (має намір балотуватися по одномандатному окрузі №189 з центром м. Красилів) звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням додатково виділити 35 га земель лісового фонду для територіальної громади Нетішина. На його думку, цю площу необхідно відвести під будівництво житла.

Ще один потенційний кандидат, якого має висунути "УДАР" Кличка (його прізвище зазначається у списках кандидатів на мажоритарні округи, які оприлюднив офіційний сайт "УДАРу"), завідуючий хірургічним відділенням Старокостянтинівської центральної районної лікарні Микола Гнатюк порушив проблему водопостачання мешканців с. Старий Острополь Старокостянтинівського району. До цього, протягом двох років згаданий депутат не виносив жодного запиту на розгляд сесії Хмельницької облради.

Схожа ситуація з депутатом-бютівцем Валерієм Мурзою. Він планує балотуватися від об'єднаної опозиції на одномандатному окрузі №191 (центр м. Старокостянтинів). На сесії обранець висловив підтримку жителів села Чехи Старосинявського району, де відновлено роботу колишнього могильна тварин.

Нагадаємо, що заступник голови обласної організації Партії регіонів Михайло Войтюк заявив, що на Хмельниччині Партія регіонів узгодила 3 із 7 кандидатур на мажоритарні округи на майбутні парламентські вибори.

За його словами, маються на увазі, голова обласного територіального Антимонопольного комітету України Віталій Олуйко, голова обласної ради Микола Дерикот, заступник директора ТзОВ "Поділля метал" (м. Кам'янець-Подільський), депутат облради Володимир Мельниченко – усі члени Партії регіонів.

Що стосується ймовірних кандидатів від об'єднаної опозиції Хмельниччини, то наразі всі кандидатури перебувають стадії затвердження центральним штабом.

Коментарі   

 
#1 фанат 18.07.2012, 15:24
от за що я люблю вибори. хоч тут про людей трошечки згадують. сиділи ці двоє Мурза і Гнатюк не мукали навіть 2 роки, а тут раз і про людей дбають. не було б виборів так і далі і не мукали. красота!
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Інші новини

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Останні коментарі:

 
  • 189-й виборчий округ: ба, дивіться хто прийшов!
    майбах
    на вила давно наступали?

    Детальніше...

     
  • Чому я йду на вибори?
    ганзя
    Все правильно ви пишете, Світлана Кабачинська. Та будьмо реалістами Ви наберете максимум 2-3%, а може ...

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    ганзя
    лукашук точно довбоеб. не буде грошей не Чернелівку цього року.

    Детальніше...

     
  • 189-й виборчий округ: ба, дивіться хто прийшов!
    ганзя
    Адамський як був тупим сльозливим маразматиком так ним і залишися. тепер вже Артемчуку гроші ...

    Детальніше...

     
  • Чернелівському водогону додадуть 25 млн грн
    Гаврило
    Ребята , не ссорьтесь!!!Вед ь по правде , что Симчишин , что Лукашук - два эпических долбоёба!!!

    Детальніше...