Хмельниччина правова

Регіонал Войтюк хоче перевірити “на вшивість” свободівція Сабія

На Хмельниччині депутат обласної ради фракції Партії регіонів і водночас заступник голови цієї облорганізації Михайло ВОЙТЮК звернувся до Управлінь СБУ, МВС і прокуратури з проханням дати оцінку смолоскипному маршу Слави пам'яті Героїв Крут, який 30 січня цього року організувала облорганізація ВО "Свобода".

За його словами, вогонь смолоскипів використовувався хворобливою уявою амбітно-одіозних фюрерів проти людства. Так, смолоскипи 30-х років минулого століття в Іспанії, Німеччині розпалили чуму фашизму, зумовили Другу світову війну, мільйонні людські жертви.

Налог на бездетных

Депутаты Ярослав Сухой и Екатерина Лукьянова подали в Верховную Раду законопроект, которым предлагают пересмотреть ставки налога на доходы физлиц.

Парламентарии предлагают вернуть действовавший в СССР налог на бездетных.

Депутаты Ярослав Сухой (Партия регионов) и Екатерина Лукьянова (НУНС) подали в Верховную Раду законопроект N10112, которым предлагают пересмотреть ставки налога на доходы физлиц (НДФЛ). Повышенная налоговая нагрузка — 17% — помимо доходов, превышающих 10-кратный размер минимальной зарплаты, будет распространяться и на бездетных украинцев, достигших 30 лет.

Как выбить плату за травму

Очень редко жертвы гололеда и сосулек с крыш судятся с коммунальщиками, которые не посыпают дороги и подвергают пешеходов опасности. По всей стране судебных дел единицы.

Что можно посоветовать жертвам обледеневших дорог и крыш? В первую очередь необходимо обратиться за медицинской помощью, взять контактные телефоны свидетелей случившегося, сфотографировать место происшествие, сохранять аптечные чеки и справки о назначении лекарств. Если ЧП случается в рабочее время, обратиться в фонд социального страхования от несчастных случаев на производстве.

Штрафы за проезд машиной через железную дорогу подняли в 2 раза

В октябре 2010 около Марганца Никопольского района Днепропетровской области произошло столкновение маршрутного пассажирского автобуса "Эталон" с локомотивом, в результате которого погибло 45 человек.

В связи с назревшей проблемой, Верховной радой Украины усилино административную ответственность водителей за нарушение правил проезда через железнодорожные переезды и перевозку пассажиров автомобильным транспортом в ночное время.

Облуправління освіти обіцяє не вантажити школярів відпрацюванням класних годин

Начальник управління освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Віктор ОЧЕРЕТЯНКО зазначив, запевнив, що відпрацювання шкільних годин, коли учні перебували на вимушених канікулах, не переноситиметься на вихідні дні.

"Я думаю, що наздоганяти шкільну програму учні будуть шляхом збільшення уроків або укрупнення вчителями тем для вичитки. Також розглядатиметься варіант дистанційного відпрацювання школярів", - зауважив він.

Він сказав, що в області 86% шкіл відновили навчальний процес після сильних морозів.

Історична пам’ятка «Новозахідна башта» одержала фінансову допомогу

У Кам'янці-Подільському відновлення історичної пам'ятки «Новозахідна башта», що знаходиться на території історико-архітектурного заповідника «Стара Фортеця», освоєно 180 тис. грн.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Зокрема, за ці кошти встановили перекриття аварійної башти.

«Нічого немає постійнішого, ніж тимчасове. Тому ми розуміємо, що поки з державного бюджету будуть виділені кошти, то може витекти ще багато води, а пам'ятку треба рятувати. Саме тому не пошкодували коштів на якісне перекриття», - наголосив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ.

Податківці ліквідували міжрегіональний канал обігу спирту

Співробітники управління податкової міліції державної податкової служби у Хмельницькій області спільно з працівниками регіонального управління Служби безпеки України, ліквідовано міжрегіональний канал обігу спирту загальним об'ємом майже 10 т, що надходив на тіньовий ринок розливу фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це повідомили у прес-службі державної податкової служби у Хмельницькій області.

Гаврішко зробив собі та Ядусі комплімент

Перший заступник голови Хмельницької ОДА Вадим ГАВРІШКО назвав себе і команду губернатора Василя ЯДУХИ сильними особистостями.

Про це він заявив в інтерв'ю обласній газеті "Є".

"Я розумію, кому не подобається існуюча влада. Просто сильних особистостей, а саме таким є губернатор (Василь ЯДУХА) та його команда, політичні опоненти не люблять та бояться тому, і влаштовують акції, які допомогли б їм підняти рейтинги та дійти до виборів. Іншої причини я не бачу", - сказав він.

Укрзалізниця не проти возити туристів до Кам’янця-Подільського

Південно-Західною залізницею пропонує владі Кам'янця-Подільського (Хмельницька область) спільно розглянути питання підвезення туристів.

Про це повідомили у прес-службі Кам'янця-Подільської міської ради.

Зокрема, ПЗЗ виступає за здійснення перевезення туристів окремими вагонами та поїздами на умовах оренди.

Також у подальшому ПЗЗ планує створити рух пасажирських поїздів на основних напрямках денного сполучення, у т. ч. швидкісного, із забезпеченням пересадки пасажирів у пересадочних вузлах (обласних центрах, вузлових станціях тощо) з приміських поїздів, поїздів підвищеного комфорту та автотранспорту.

Ядуха стверджує, що пригасив туберкульоз

Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь ЯДУХА заявив, що за 2011 рік в області захворюваність на туберкульоз зменшилася на 12%, а смертність від усіх його активних форм зменшилася на 16%.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

За словами очільника краю, Хмельниччина входить в десятку областей, які найкраще борються з туберкульозом.

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Останні коментарі:

 
  • Екс-голові РДА Сажієнку присудили 9,6 років позбавлення волі за хабар
    не відомий
    Хабар Сажієнко не одержував - це все не правда. А вимагаd хабар Чайка разом з прокурорами обласними і ...

    Детальніше...

     
  • Представник українського козацтва звинувачує Ксенжука у співпраці з комуністами
    Воха - це Ксенжук
    Воха - це Ксенжук

    Детальніше...

     
  • Представник українського козацтва звинувачує Ксенжука у співпраці з комуністами
    Сергій Скоробогатий
    Да а надіявся що хтось прокоментує мої слова на УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ, а не на "лядському" москальському "язику".

    Детальніше...

     
  • Представник українського козацтва звинувачує Ксенжука у співпраці з комуністами
    воха
    Бред человека, измученного жарой.

    Детальніше...

     
  • Тиха ненависть, що рве береги
    це просто жах
    в умовах повної дергадації влади, на жаль деградує, і дуже сильно деградує журналістика. Людина пише ...

    Детальніше...