Хмельниччина правова

У Шепетівці приміщення лікарні незаконно здали в оренду

medicНа незаконні дії Головного лікаря центральної районної лікарні м.Шепетівки Хмельницької обл. В. М. Полішука. Ми, лікарі Шепетівської ЦРЛ,обурені на незаконні дії нашого головного лікаря, а саме: своєвольне раздання майна лікарні «своїм людям». Чому без нашого відома віддають в «оренду» державне майно лікарні?

Скарги в прокуратуру та інші правоохоронні органи нам писати немає змісту, так як нас ніхто не буде слухати, та й собі нашкодити можем (залишитися без работи). В жовтні місяці 2011р відкрився аптечний пункт ТОВ «АВК-Фарм» м. Бердичев (Житомирська обл) за адресою. В.Котика, 85 в бувшому корпусі урології.

Не ставлячи нікого до відому: ні нас, лікарів, ні жителів міста, Шепетівська ЦРЛ формально провела конкурс на оренду комунального майна. Конкурс був проведений 26 вересня 2011р, але ремонт цього корпусу лікарні, а саме для переможця конкурсу ТОВ «АВК-ФАРМ» м.Бердичев Житомирської обл, проводився вже у серпні 2011 р., (за рахунок коштів ЦРЛ!) задовго до розміщення «оголошення про конкурс на оренду приміщення споруди».

Ми мовчати не можемо, коли йде нахабно захват спочатку частини лікувального корпусу, а зараз ведеться ремонт у другій ча стині корпусу так само за рахунок бюджетних коштів,без всіх дозвільних документів, без проекту архітектури міста на реконструкцію усього лікувального корпусу, для відкриття уже аптеки сумнівної фірми ТОВ «АВК-ФАРМ»м. Бердичев. Завідувач аптечним пунктом( а тепер буде аптека) являється Ковтонюк Сергій Васильович – він є братом ПРОКУРОРА м. Хмельницького-Мартинюка О.

apteka

Для такого високопоставленного чиновника закони не писані - після його дзвінка «зверху» в вересні 2011 року були підписані, «не глядя», всі дозвільні документи для відкриття аптечного пункту ,а зараз так само по « дзвінку» будуть підписуватися документи на відкриття аптеки .

Контролюючі служби такі, як санітарній контроль, державна інспекція з контролю якості лікарських засобів, пожарний нагляд ,податкова інспекція, АМКУ м.Хмельницька та інші правоохоронні органи прекрасно знають , що цей аптечний пункт главлікаря В. М. Полішука та прокурора м.Хмельницька Мартинюка О. тому закривають очі на численні порушення в діяльності апт.пункту і нічого зробити не можуть, так як всі знають яка там «криша»- сам ПРОКУРОР м.Хмельницького (бояться «перейти йому дорогу»).

Дуже багато ліків сумнівного походження. Вільно є в продажу наркотичні та психотропні ліки, без рецептів можно придбати: трамадол, циклодол, клофелін, налбуфін. Якість ліків ніхто не перевіряє, (товар чомусь завозять вночі). Ліцензійні та санітарні умови не дотримуються. Податки ніякі не платять ( в чеках так і вказано – «не підлягає опадаткуванню»), оренда також оформлена тільки «на папері» кошти за оренду майна казна міста не отримує.

Чому без нашого відома віддають в «оренду» майно лікарні?

Нікого не стали питати, ні нас лікарів, ні жителів міста- чи потрібна нам ще одна аптека? Тоді коли місто має потребу в приміщеннях під кабінети для сімейних лікарів, ми в такий тяжкий час остаємся без роботи, так як у нас немає кабінетів для прийому хворих.

На Вас у нас одна надія, що ви не залишитесь осторонь, розберетесь з коррупцією - цією проблемою, яка виникла у нас в ЦРБ, в місті.Якщо Головному лікарю ЦРБ В. М. Полішуку не потрібен цілий лікувальний корпус, нехай віддасть його тим, кому він мав би належати, нам - ЛІКАРЯМ! Ми відкриємо там свої кабінети і будемо проводити лікувальну практику на благо нашим мешканцям, а не окремої обраної кучки високопоставленних чиновників- главлікарю ЦРБ м.Шепетівка та прокурору м.Хмельницького.

Лікарі ЦРБ м. Шепетівка,

сайт "Лівий берег".

 

 

 

Додаток

Для підтверждення правдивості нашого першого повідомлення відсилаємо вам ті документи,які ми маємо, інших просто не існує.

Стаття про оголошення «конкурсу комунального майна» газети «Шепетівський Вісник»від 1.09.2011р.

У нас є всі підстави вважати ,що у цьому випадку ознак для корупції більше чим потрібно:

Зверніть увагу: газета вийшла 1.09.2011р. Конкурс з визначення орендарів нерухомого майна повинен відбутися 26.09.2011р, а уже сам аптечний пункт почав працювати на початку жовтня 2011р. Хіба можливо за такий короткий проміжок часу після «підписання» договору про оренду – отримати всі дозвільні документи (санстанції, пожарного нагляду, виконкому м.Шепетівки та інш.), зробити проект про реконструкцію приміщення, зробити внутрішній і зовнішній капітальний ремонт, зробити з вікна вхідні двері та інш., та, врешті-решт, підписати аптечний паспорт та отримати ліцензію.

Орендована кімната 17,3 кв.м. - по ліцензійним та санітарним умовам аптечний пункт має бути 18 кв м.(як тоді підписували аптечний паспорт, коли первісно метраж не підходив?)

Як ми раніше писали, «переможець конкурсу ТОВ АВК Фарм» був заздалегідь визначений та проводився ремонт приміщення задовго до виходу статті (за бюджетні кошти), а значить конкурс фактично був лише на папері, (це вважається незаконно) та всі дозвільні документи були підписані «по дзвінку» прокурора м.Хмельницкого Мартинюка О, який був в зговорі с главлікарем ЦРБ Поліщуком В, та фактично відкрили для себе аптечний пункт, де завідувачем пункту поставили брата прокурора.

Ми висилаємо Вам чек, який видав аптечний пункт. Там чітко вказано, що «чек фіскальний» але так же в ньому зазначено, що він не «підлягає опадаткуваню». А це не може бути. Шепетівська ОДПІ проводила перевірку по цьому факту, але все так же по «дзвінку криши» податківці закрили очі, та це порушення не було зупинено, та ніякого покарання аптечний пункт не поніс і надалі продовжує незаконно працювати.

Цей препарат, який вказаний в чеку, повинен відпускатися лище по рецепту, в цьому випадку аптечний пункт відпустив дитині без рецепта (це також є грубим порушенням).

Відправляємо фото, на якому видно корпус лікарні, в якому на цей момент розміщений аптечний пункт, а правіше від нього ведеться ремонт останнього приміщення, яке було незаконно для себе придбане (без дозволів, без конкурсу на оренду, без документів).

Всі служби у нашому місті разводять руками і ніхто цю беззаконність зупинити не може, так як це зачіпають лічніє інтереси високопоставленних чиновників, які самі повинні слідкувати за виконанням законів громадянами.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Інші новини

Партнери проекту:

 
Юридична фірма «Гавриленко та партнери» спеціалізована юридична фірма за напрямками діяльності «ЗАХИСТ БІЗНЕСУ».

Читати далі ...

 

Інші новини

51203459

Останні коментарі:

 
  • Екс-голові РДА Сажієнку присудили 9,6 років позбавлення волі за хабар
    не відомий
    Хабар Сажієнко не одержував - це все не правда. А вимагаd хабар Чайка разом з прокурорами обласними і ...

    Детальніше...

     
  • Представник українського козацтва звинувачує Ксенжука у співпраці з комуністами
    Воха - це Ксенжук
    Воха - це Ксенжук

    Детальніше...

     
  • Представник українського козацтва звинувачує Ксенжука у співпраці з комуністами
    Сергій Скоробогатий
    Да а надіявся що хтось прокоментує мої слова на УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ, а не на "лядському" москальському "язику".

    Детальніше...

     
  • Представник українського козацтва звинувачує Ксенжука у співпраці з комуністами
    воха
    Бред человека, измученного жарой.

    Детальніше...

     
  • Тиха ненависть, що рве береги
    це просто жах
    в умовах повної дергадації влади, на жаль деградує, і дуже сильно деградує журналістика. Людина пише ...

    Детальніше...